aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤην είχε πολλή ανάγκη το Παραλίμνι…

Την είχε πολλή ανάγκη το Παραλίμνι…

Επιτέλους νίκη λένε στο Παραλίμνι. Η ΕΝΠ κατάφερε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας, έχοντας μάλιστα στον πάγκο τον νέο προπονητή της.

Ο Γκουστάβο Σιβιέρο είδε τους παίκτες του να εφαρμόζουν κατά γράμμα όλα όσα δούλεψαν μαζί στις προπονήσεις και να φτάνουν στον στόχο τους που ήταν το τρίποντο μέσα στο Μακάρειο σε βάρος της Δόξας (3-1). Η νίκη των «βυσσινί» είχε έντονο κυπριακό χρώμα, καθώς και τα τρία τέρματα προήλθαν από συμπατριώτες μας και πιο συγκεκριμένα από τους Θεοδώρου (2) και Α. Κυριάκου.

Εξαιρετικό παιχνίδι έκαναν επίσης οι Αγκίρι και Ριέρα, με τον πρώτο να πιστώνεται δύο ασίστ και τον δεύτερο μία. Το πρώτο τρίποντο έρχεται σε ένα χρονικό σημείο που θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά, καθώς ο Αργεντινός κόουτς της ΕΝΠ θα έχει την ευκαιρία να μάθει καλύτερα τους παίκτες του, οι οποίοι από πλευράς του θα προσπαθήσουν να εμπεδώσουν τα «θέλω» του για να γίνουν ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια.

Ακολουθεί το παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, σε ένα παιχνίδι που θεωρείται «έξι βαθμών», καθώς είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους φετινούς στόχους: Την άνετη παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο ματς ο Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ