aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΘέλει να βάλει στοπ στην «ανομβρία»

Θέλει να βάλει στοπ στην «ανομβρία»

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου βρίσκεται για εφτά συνεχόμενες αγωνιστικές δίχως νίκη και την έχει μεγάλη ανάγκη, ελπίζοντας ότι θα πλησιάσει τις ομάδες που διώκει. Γι’ αυτό και απέναντι στην ΑΕΛ, αν και θα έχει την ετικέτα του αουτσάιντερ, θα παλέψει με στόχο να πάρει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο στο τρέχον πρωτάθλημα.

Δεν φτάνει όμως το υψηλό εμπόδιο των γαλαζοκιτρίνων, ο Γκουστάβο Σιβιέρο έχει να επιλύσει και αγωνιστικά προβλήματα. Οι Ιράκλι Μαϊσουράντζε, Βασίλης Βαλιάνος και Λοΐζος Κοσμάς, οι οποίοι ήταν βασικοί στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό (2-2), είναι «κιτρινισμένοι» και θα δουν το ματς από την κερκίδα. Επίσης, ο Αγγελής Αγγελή ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό κατά την εβδομάδα που πέρασε και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει επιδείνωση της κατάστασης με ενδεχόμενη χρησιμοποίησή του ο Αργεντινός προπονητής.

Προπόνηση στο βοηθητικό

Η βροχόπτωση στο Παραλίμνι υποχρέωσε την Ένωση να μην προπονηθεί ψες στον αγωνιστικό χώρο του «Τάσος Μάρκου», η οποία χρησιμοποίησε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα. Οι βυσσινί προτίμησαν να μην επιβαρύνουν τον χορτοτάπητα του κυρίως γηπέδου ενόψει του σημερινού παιχνιδιού με την ΑΕΛ, που είναι ορισμένος να αρχίσει στις 17:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ