aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙSOS: €17.000 σε 15 ημέρες!

SOS: €17.000 σε 15 ημέρες!

Η Ένωση κάνει κάλεσμα στον κόσμο της για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου.

Αναλυτικά: «Το Σωματείο μας βρίσκεται στη διαδικασία εκλογής Διοικητικού Συμβουλίου, παρόλα αυτά ταυτόχρονα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για ολοκλήρωση των κριτηρίων Μαρτίου, αλλά και κάλυψη των τρεχόντων αναγκών για την αποφυγή ποινών ή και αφαίρεσης βαθμών.

Θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε όλους εσάς για την δεδομένη κατάσταση με σκοπό την εξεύρεση των ποσών που χρειάζονται έτσι ώστε να διευκολύνουμε και το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο.

Χρειαζόμαστε άμεσα το ποσό των €2000 για να αποπληρώσουμε μία οφειλή, αλλά και το ποσό των €15.000 έως το τέλος Μαρτίου για να μπορέσει το Σωματείο μας να καταθέσει ολοκληρωμένο το φάκελο κριτηρίων αποφεύγοντας την αφαίρεση βαθμών.

Καλούμε όλο τον κόσμο του Παραλιμνίου να έρθει στον ερχόμενο αγώνα το Σάββατο απέναντι στην Πάφο και να συνεισφέρει στον βαθμό που ο κάθε ένας μας μπορεί. Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν λαχνοί προς πώληση αξίας €20 με δώρο μια Vespa PX 125. Υποχρέωση όλων μας στο Παραλίμνι να κρατήσουμε αυτό το ιστορικό σωματείο ζωντανό!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ