aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠρόγραμμα με απαιτήσεις

Πρόγραμμα με απαιτήσεις

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου είναι άποντη μετά από δύο αγωνιστικές πρωταθλήματος. Όπως είναι φυσικό, θέλει να βάλει ένα τέλος σ’ αυτό το αρνητικό σερί και να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς, παρουσιάζοντας σταθερότητα και στο παιγνίδι της. Μια ματιά στα παιχνίδια του μισού Σεπτεμβρίου και ολόκληρου του Οκτωβρίου, φανερώνει ότι για μην αγχωθεί νωρίς στη σεζόν θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και να επιδείξει σημαντική βελτίωση.

Έχει μπροστά της δύο παιχνίδια στην έδρα της, στα οποία θα έχει ξεκάθαρα τον ρόλο του αουτσάιντερ απέναντι στην Ανόρθωση (15/9) και τον ΑΠΟΕΛ (21-22/9). Ό,τι πάρει από τις αναμετρήσεις με κυανόλευκους και γαλαζοκίτρινους, θα είναι ασφαλώς καλοδεχούμενο από τους βυσσινί.

Θα ακολουθήσει η διακοπή για το παιχνίδι του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ (28/9). Με την επανέναρξη, μπροστά της η Ένωση θα έχει δύο διαφορετικού τύπου παιχνίδια, όχι όμως εύκολα. Απλούστατα, διότι γι’ αυτήν δεν υπάρχουν τέτοια. Αρχικά, θα πάει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα (5-6/10) και έπειτα, θα επιστρέψει στο «Τάσος Μάρκου», όπου θα υποδεχτεί τη Νέα Σαλαμίνα (19-20/10). Ο Οκτώβριος θα ολοκληρωθεί με την πολύ δύσκολη έξοδο στην έδρα της ΑΕΚ (26-27/10).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ