aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠήρε λιγότερα, απ' όσα έδωσε

Πήρε λιγότερα, απ’ όσα έδωσε

Τρία παιχνίδια, ισάριθμες ήττες. Αυτός είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του Παραλιμνίου στις αρχές του φετινού πρωταθλήματος και δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο στο «βυσσινί» στρατόπεδο. Η ομάδα του Γιώργου Κοσμά πήρε λιγότερα ή καλύτερα δεν πήρε τίποτα, σε σχέση με όσα έδωσε στον αγωνιστικό χώρο και στα τρία ματς.

Τόσο στην πρεμιέρα με τον Εθνικό (3-4) όσο και προχθές με την Ανόρθωση (1-2), η ΕΝΠ θα μπορούσε με λίγη τύχη να πάρει από ένα βαθμό, κάτι που τόνισε και ο προπονητής της μετά το τέλος του αγώνα με την «Κυρία», εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον. «Aν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω η ομάδα θα βρει τον δρόμο που θέλει και θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Είναι κρίμα που σε τρία ματς δεν πήραμε τίποτε και άδικο για την προσπάθειά μας».

Δικαιολογημένα πάντως στο Παραλίμνι έχουν παράπονα για τη φάση του νικητήριου γκολ της Ανόρθωσης, καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μανθάτη, προτού σερβίρει στον Καλτσά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ