aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΜατς «φωτιά» για την ΕΝΠ

Ματς «φωτιά» για την ΕΝΠ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Με εξαίρεση τη χθεσινή ήττα της Δόξας από την Ομόνοια, τα άλλα αποτελέσματα του προηγούμενου διημέρου δεν ήχησαν ευχάριστα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (νίκη Πάφος FC και Ολυμπιακού). Κάτι προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο, έτσι κι αλλιώς, αποψινό ματς-φωτιά με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Σε περίπτωση που οι βυσσινί έχουν ξεχάσει πότε νίκησαν για τελευταία φορά, ήταν στις 5 Οκτωβρίου πριν από έξι αγωνιστικές (3-1 τη Δόξα στο Μακάρειο). Ένα δίμηνο λοιπόν δίχως τρίποντο, τους διατηρεί στην επικίνδυνη ζώνη και έχουν ανάγκη να αποδράσουν σήμερα με το διπλό. Ενδεχόμενο που εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη, θα φέρει και αυτοπεποίθηση ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας (κατά σειρά: ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ).

Όσον αφορά στις προθέσεις του Γκουστάβο Σιβιέρο, υπάρχει υποψία για διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 0-0 στο Μακάρειο απέναντι στον Ολυμπιακό. Μεγαλύτερο ενδεχόμενο είναι να γίνουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή, από τη στιγμή που είναι διαθέσιμοι οι Ντανίλο Σπόλιαριτς και Ιράκλι Μαϊσουράντζε. Επίσης, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ανδρέας Κυριάκου και τη θέση του διεκδικεί ο Ρίστο Μιτρέφσκι. Οι άλλοι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι οι Κλέιμαν, Αμπαρτζουμιάν, Αγγελή, Βαλλιάνος, Κοσμάς, Ριέρα, Θεοδώρου, Βαρέλα, Αγκιρί και Ουντότζι.

Η διοίκηση της Ένωσης ευελπιστεί σε όσο το δυνατόν μαζικότερη στήριξη σήμερα, κάτι που φάνηκε από ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook: «Τα 20 λεπτά που μας χωρίζουν από το γειτονικό Δασάκι, μας καθιστούν υπόχρεους να παρευρεθούμε στο γήπεδο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ