aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΦερέρ: «Είχαμε μόνο 48 ώρες, η Ομόνοια μια εβδομάδα»

Φερέρ: «Είχαμε μόνο 48 ώρες, η Ομόνοια μια εβδομάδα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ, Κάρλος Φερέρ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια. Παράλληλα, στάθηκε στις μόλις 48 ώρες που είχε η ομάδα του για να ετοιμαστεί για το παιχνίδι, σε αντίθεση με την Ομόνοια που είχε μια εβδομάδα. Ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι η ΕΝΠ θα μπορούσε να σκοράρει σε μια από τις ευκαιρίες της.

Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΕΝΠ:

«Μπράβο στην Ομόνοια για τη νίκη αλλά και στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς με πολλά προβλήματα. Παίξαμε πριν από 48 ώρες ενώ ο αντίπαλος μας είχε ολόκληρη εβδομάδα και αυτό το έκανε ακόμη πιο δύσκολο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τον Παπουλή και τον Τιάγκο, αλλά τα διορθώσαμε στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, ο αντίπαλος έκανε δυο σουτ. Ξέρουμε πως τέτοιοι αντίπαλοι έχουν ποιότητα και μπορούν να βρουν το τέρμα. Χάσαμε δυστυχώς το παιχνίδι από ένα τέρμα από κόρνερ στο 90 και την ώρα που νιώθαμε πως ελέγχαμε το παιχνίδι. Άλλοι οι στόχοι της Ομόνοιας και άλλοι οι δικοί μας. Βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το αν η ομάδα του αδικήθηκε από το αποτέλεσμα: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα και δεν μπορεί να αλλάξει. Μερικές φορές νιώθεις πως δεν έχεις ευκαιρίες, όμως σήμερα είχαμε τις δικές μας στιγμές και δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Είχαμε δυο σουτ απ’ τον Φελίπε και την φάση μετά απ’ το τέρμα που δεχθήκαμε, που έσωσε ο Φαμπιάνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ