Έξαλλος ο Τσόκκος: «Ντρέπομαι που είμαι πρόεδρος αυτής της ΕΝΠ»

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος, ο οποίος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ντρέπεται που είναι πρόεδρος της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Οφείλω να ομολογήσω ότι η Ένωση είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από όσο νόμιζα, όχι τόσο για τα αποτελέσματα, όσο ότι έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για τους παλαιότερους από όσο πίστευα. Όσο και αν βλέπουν βήματα βελτίωσης κάποιοι, όσο βαρύ και αν ακούγεται, αυτή τη στιγμή προσωπικά ντρέπομαι που είμαι πρόεδρος αυτής της ΕΝΠ, δεν αρμόζει αυτό στην ιστορία της ομάδας. Το παιχνίδι με την Πάφο, απέναντι σε μια ομάδα 5,2 εκατομμυρίων που θα πάει καλά τα επόμενα χρόνια, χάθηκε πριν 3-5 χρόνια και η μονή μητέρα των μαχών είναι πως θα καλύπτεται η τρύπα των 500.000-700.000 μέχρι το 2025.

Η ΕΝΠ χωρίς συμμετοχικότητα και χωρίς να έρθει επενδυτής, θα παραμείνει μια ομαδούλα της σειράς για τα επόμενα 10 χρόνια. Η ομάδα έχει μικρύνει πολύ τα τελευταία χρόνια. Έχει καταντήσει η Ένωση υπόθεση 2-3 ατόμων και 30 βολεμένων, ακόμα και αν έμπαιναν ακόμα 1-2 εκατομμύρια, θα χάνονταν. Με το να παίζουμε καλά, να χάνουμε και κάποιοι να δηλώνουν ευχαριστημένοι, με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με το να δέχεσαι γκολ στα 9 από τα 11 παιχνίδια, δεν μας φταίνε οι διαιτητές και δείχνει πόση δουλειά έχουμε ακόμη μπροστά μας. Εμείς δίνουμε τα πέναλτι μέχρι τώρα.

Θέλουμε διάκριση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε 2 clean sheet συνεχόμενα, εδώ αύριο δεν θα μπορούμε καν να βγάλουμε μια άμυνα, να αντέξουμε 20 λεπτά. Αύριο ίσως παίζουμε την καλύτερη ομάδα της Κύπρου τα τελευταία 2 χρόνια, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν από τους top3, όταν έχουμε απουσίες. Υπερτερούμε μονό στον τερματοφύλακα.

Ο καθηγητής Καραβίδας έχει δίκαιο, η εξάδα από την διαβάθμιση θα είναι πολύ κοντά φέτος. Με το 2ο χαμηλότερο budget, με το χαμηλότερο τηλεοπτικό, με 20 νέους παίκτες από την δεύτερη κατηγορία, χωρίς κορμό και χρόνο, η εξάδα αυτή την στιγμή είναι τόσο μακριά, όσο ένα fair play και μια στραβοκλωτσιά στο 92 με την Δόξα. Και επειδή η κουλτούρα των δικαιολογιών και των μύθων δεν βοηθάει να φτιαχτεί οτιδήποτε, για να τελειώνει και αυτός ο μύθος, δεν έχουμε από τις καλύτερες εγκαταστάσεις, αλλά τα χειρότερα βοηθητικά γήπεδα πλέον στην Κύπρο. Οι τραυματισμοί έχουν κόστος πολύ μεγαλύτερο από αυτό που γλιτώνουμε και είμαστε πρόθυμοι να καλύπτουμε, τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τους μικρούς.

Οι αλλαγές που κάθε 2-3 μήνες ζητάμε, δεν μπορούν παίκτες των 50.000 να διαλύουν παίκτες των 200.000-300.000 κάθε εβδομάδα, απλά βολεύει κάποιους για να κινείται το χρήμα. Είμαστε υπόλογοι για αυτά που γραφούμε, και όχι για αυτά που παραφράζουν κάποιοι για τα clicks. Θα φροντίσουμε να γίνουν deals, που θα τα γράφουν σωστά».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ