aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Ψάχνει νέο ξεκίνημα με τον Φερέρ στον πάγκο

ΕΝΠ: Ψάχνει νέο ξεκίνημα με τον Φερέρ στον πάγκο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τον Κάρλος Φερέρ για πρώτη φορά στον πάγκο του θα παρουσιαστεί το Παραλίμνι στη σημερινή αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα, στοχεύοντας σε νέο ξεκίνημα. Οι βυσσινί θέλουν να ξεκινήσουν από σήμερα την αντεπίθεσή τους, αφού μετρούν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Ισπανός τεχνικός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα και αποτελεί και για τον ίδιο πρόκληση το θετικό ξεκίνημα. Ουσιαστικά το μήνυμα που βγαίνει από τις τάξεις της Ένωσης είναι πως, με τον Φερέρ στον πάγκο της θέλει να γυρίσει σελίδα και να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον στόχο της παραμονής.

Ο Ισπανός τεχνικός, που πήρε την σκυτάλη από τον Μάριο Κκαρά, παρουσιάζεται αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα στο πρώτο τρίποντο. Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρουσιάσει ο Κάρλος Φερέρ είναι η ακόλουθη: Γκαντσιέφσκι, Βαν Άνχολντ, Αϊρέπ, Μπάλαζιτς, Μπαρπόσα, Κοσμάς, Μπελόνε, Φελίπε, Θεοδώρου, Ντένιγκ, Μαρκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ