aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει

ΕΝΠ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Κάρλος Φερέρ, απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη της Ένωσης επί της ΑΕΚ, σε ανάρτησή του τόνισε: «Ακόμα μια μεγάλη νίκη, στην ΑΕΚ Αρένα»), αλλά την ίδια ώρα χαμήλωσε άμεσα τους τόνους. Ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε τους παίκτες του να ξεχάσουν την ΑΕΚ, να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά. Ο Φερέρ, που οδήγησε την ομάδα του στις μεγάλες νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, έδωσε απαντήσεις και έβαλε την Ένωση σε πορεία παραμονής.

Μέσα σε μία εβδομάδα η Ένωση έκανε δύο μεγάλα «μπαμ» και φώναξε πως, είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ έφερε την ηρεμία. Οι βυσσινί έστειλαν μήνυμα παραμονής. Στα τελευταία τρία παιχνίδια συγκέντρωσαν 7 βαθμούς, με νίκες επί των ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ και ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, σ’ ένα ματς που ισοφαρίστηκαν στο 90’+5. Η Ένωση έφθασε τους 15 βαθμούς και ανακτά αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Πλέον, στο Παραλίμνι επικεντρώθηκαν στο νέο δύσκολο ματς με την ΑΕΛ στο «Τάσος Μάρκου», την Παρασκευή. Αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία του Πανός, που αποχώρησε τραυματίας στο προχθεσινό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ