ΕΝΠ: «Πικραμένοι» με Κλάιμαν, ψάχνουν τον αντικαταστάτη του

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην απόκτηση τερματοφύλακα θα προχωρήσει η Ένωση, από την στιγμή που ο Μπόρις Κλάιμαν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ομάδα του Βόλου. Οι βυσσινί θα θελήσουν να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Ισραηλινός τερματοφύλακας.

Επιδίωξή τους είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, αφού πρόκειται για μια νευραλγική θέση και ο νεοφερμένος για τον «άσο» μαζί με τον Πέτρου να αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο. Τα ονόματα των Βάτερμαν και Κόπριβετς έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν από την Ένωση.

Όσον αφορά στον Κλάιμαν, από πλευράς της διοίκησης διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου, στάλθηκε το μήνυμα ότι υπάρχει δόση πικρίας για τη στάση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Φάνου, η Ένωση τα δύο τελευταία χρόνια πρόσφερε πάρα πολλά στον Κλάιμαν, συμφώνησε μάλιστα μαζί του και πριν από τρεις εβδομάδες για ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά δεν τήρησε τον λόγο του.

Από το Παραλίμνι, αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις για σύναψη συνεργασίας με αριστερό μπακ και μέσο. Η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με ποδοσφαιριστές και αναμένονται εξελίξεις. Για τη θέση του αριστερού μπακ, βασικός υποψήφιος είναι ο Γάλλος Γουίλφρεϊτ Μοϊμπέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ