aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙEΝΠ: Πάτησε φρένο στον κατήφορο και αλλάζει πλέον πορεία…

EΝΠ: Πάτησε φρένο στον κατήφορο και αλλάζει πλέον πορεία…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, έστω και καθυστερημένα ήρθαν τα πρώτα χαμόγελα στο Παραλίμνι. Ήταν μία τεράστια νίκη για πολλούς λόγους και με πολλαπλά οφέλη, την οποία τόσο ο Κάρλος Φερέρ όσο και οι παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Η Ένωση πήρε τους πρώτους βαθμούς, ξεκόλλησε από το μηδέν, έβαλε τέρμα στον κατήφορο και πλέον βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Η πρώτη νίκη φέρνει ηρεμία και ανεβάζει την ψυχολογία που ήταν στο ναδίρ με τις πέντε διαδοχικές ήττες. Κέρδισε ένα μεγάλο αντίπαλο που ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Επίσης, η νίκη ήρθε με ανατροπή και με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Μπαλοτέλι και Ουντόζι. Ο τελευταίος πέρασε ως αλλαγή, όπως κι ο Μαρκόφσκι που επίσης έδωσε σημαντικές βοήθειες. Και κάτι ακόμα: Η Ένωση, πήρε τον… αέρα της ΑΕΚ αφού είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που την κερδίζει μέσα στο «Τάσος Μάρκου» και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1).

«Το πιο θετικό ήταν η νοοτροπία μας, το πιστέψαμε. Όταν νικάς δεν σημαίνει πως όλα είναι τέλεια, έχουμε λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Αλλά κρατάμε το ότι η ομάδα έπαιξε με ψυχή, με πάθος κι έκανε καλό παιχνίδι γενικά για να ανατρέψει την κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ένωσης, Κάρλος Φερέρ, ο οποίος δεν φοβήθηκε να ρισκάρει, με την εξέλιξη του αγώνα να δικαιώνει τις επιλογές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ