ΕΝΠ: «Μπάλα αλλά και οικονομική διασφάλιση»

Στην ΕΝΠ επιθυμούν συνέχιση του β’ γκρουπ, εφόσον έχουν τη στήριξη του κράτους όπως όλες οι επιχειρήσεις, σύμφωνα με τον Φάνου

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το οικονομικό είναι αυτό που απασχολεί τους παράγοντες όλων των συλλόγων, είτε αυτοί θεωρούνται μεγάλοι είτε μικροί. Στο Παραλίμνι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο «Goal» ο Κωνσταντίνος Φάνου, επιθυμούν επανέναρξη του πρωταθλήματος και συνέχιση του β’ γκρουπ εφόσον υπάρξει η οικονομική διασφάλιση. «Θέλουμε να παιχτεί ποδόσφαιρο και τα πάντα να κριθούν στο γήπεδο, όμως την ίδια ώρα ευελπιστούμε ότι το κράτος θα διασφαλίσει οικονομικά τον κάθε σύλλογο όπως θα κάνει με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσινί.

Στο Παραλίμνι αναμένουν τις εξελίξεις, την ώρα που έχουν παγώσει τα πάντα, όπως επισήμανε ο Φάνου. «Έως τώρα ο σύλλογος ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του. Ωστόσο, η κατάσταση που ζούμε είναι πρωτόγνωρη, με σημαντική απώλεια εσόδων. Πόσο μάλλον για εμάς στο Παραλίμνι, αφού έχει πληγεί η τουριστική βιομηχανία από επιχειρήσεις της οποίας είχαμε σημαντικά έσοδα», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ