aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Κρατά το αμυντικό δίδυμο και το 10άρι της

ΕΝΠ: Κρατά το αμυντικό δίδυμο και το 10άρι της

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Δε θα αλλάξει το κεντρικό αμυντικό της δίδυμο η ΕΝΠ. Οι Μπαρπόζα και Μπάλαζιτς θέλουν να μείνουν και τη νέα σεζόν, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στο Παραλίμνι και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν με τη βυσσινί φανέλα. Τόσο ο Ουρουγουανός όσο και ο Σλοβένος που αποκτήθηκαν τον Γενάρη έκαναν την διαφορά και με τη βοήθεια του Τσέντομιρ Γιανέφσκι έδεσαν άμεσα μεταξύ τους. Σαν να έπαιζαν χρόνια μαζί στο κέντρο της άμυνας.

Απ’ εκεί και πέρα, ως ο ποιοτικότερος ξένος για την Ένωση έχει χαρακτηριστεί ο Σίτο Ριέρα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει δείξει πολλές φορές στο γήπεδο πόσο καλός παίκτης. Είχε πάρα πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι του και αυτό είναι κάτι που τον έκανε να ξεχωρίζει. Με τον Ριέρα στην ενδεκάδα της η ΕΝΠ ήταν αλλιώς κι αυτό φάνηκε στο διάστημα που απουσίασε λόγω του προβλήματος υγείας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι εν΄ ολίγοις ο ηγέτης της ομάδας και το κλίμα για παραμονή του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι θετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ