aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙENΠ: Αναζητείται λύση και σύντομα

ENΠ: Αναζητείται λύση και σύντομα

Μετά την επιμονή του Γιώργου Τσόκκου σε παραίτηση, το ζητούμενο για την Ένωση Νέων Παραλιμνίου είναι να βρεθεί διοικητική λύση. Τα άλλα μέλη της διοίκησης επιθυμούν να αποχωρήσουν επίσης και δεν δέχτηκαν να αναλάβουν το φορτίο και πλέον εξετάζονται δύο επιλογές. Η μία είναι να αναλάβει το σωματείο τη διοίκηση της εταιρείας, με μία επιτροπή αποτελούμενη από τρία μέλη του σωματείου και έξι μετόχους. Η δεύτερη είναι να βρεθεί λύση ανάγκης για να βγει η σεζόν.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα πάντως, είναι δύσκολο για τους βυσσινί να δημιουργήσουν ομάδα ικανή να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, δίχως τη συμβολή χρηματικού αιμοδότη, το μάξιμουμ του προϋπολογισμού που μπορεί να βγει από τα έσοδα είναι 900.000 ευρώ. Πάντως, η λύση πρέπει να βρεθεί σύντομα καθώς ο σχεδιασμός είναι πολύ πίσω και ο Ιούνιος μετρά αντίστροφα για να μας αποχαιρετήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ