aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Έχασε» μία θέση, όχι τον πόλεμο

«Έχασε» μία θέση, όχι τον πόλεμο

Δεν έφτανε η ήττα από την Ομόνοια, ήλθε η χθεσινή πελώρια νίκη του Εθνικού επί της Ανόρθωσης για να κάνει ακόμα πιο ζόρικα τα βαθμολογικά δεδομένα για το Παραλίμνι. Κατέβηκε μία θέση στη βαθμολογία, δηλαδή από τη 10η πήγε στην 11η, οκτώ βαθμούς μακριά από την ουραγό Δόξα. Η αλήθεια είναι πως το πάλεψε φιλότιμα το Παραλίμνι στο προχθεσινό ματς, αλλά τα λάθη στην αμυντική γραμμή, στοίχησαν για άλλη μία φορά.

Δεν αντέδρασε στον επιθυμητό βαθμό όταν έμεινε πίσω στο σκορ και μοιραία μάζεψε τη 10η ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα. Στην Ένωση, όμως, δεν έχουν καιρό για χάσιμο ή να σταθούν για αρκετές μέρες στο ματς που διεξήχθη στο ΓΣΠ. Την Κυριακή, στην τελευταία στροφή της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, υποδέχεται τον ανεβασμένο Ολυμπιακό. Οπότε, καλείται να σηκώσει κεφάλι ώστε να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά, μπαίνοντας με ανεβασμένη ψυχολογία στα πλέι οφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ