aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Δεν μας φοβίζει ο ΑΠΟΕΛ, πρόκληση για εμάς»

«Δεν μας φοβίζει ο ΑΠΟΕΛ, πρόκληση για εμάς»

Ανυπόμονοι για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ δήλωσαν οι Αντρέ Πάους και Γιώργος Κολοκούδιας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης. Προπονητής και εκ των αρχηγών της ομάδας τόνισαν ότι η αναμέτρηση με τους γαλαζοκιτρίνους δεν τους φοβίζει, αλλά αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Παραλιμνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Γιώργος Kολοκούδιας: «Κάθε νίκη είναι σημαντική για την ομάδα  γιατί το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο περίεργο με 12 ομάδες. Παίζαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει για την παραμονή και καταφέραμε να κερδίσουμε με δέκα παίκτες. Δείξαμε ότι μπορούμε και στις δυσκολίες. Θεωρώ ότι ήταν πολύ θετικό για εμάς. Κάθε ποδοσφαιριστής αντιλαμβάνεται διαφορετικά τον αγώνα. Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς. Ήταν, απλά, μία σημαντική νίκη. Είναι σημαντικό για ένα παίκτη να αγωνίζεται σε πολλά ενενηντάλεπτα. Δεν έπιασα το 100% της απόδοσης μου, όμως είναι σημαντικό που βοήθησα την ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θεωρώ ότι είναι δύσκολος αγώνας, απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, κόντρα σε μία ομάδα που πέτυχε σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια, έχει πολύ ψηλό μπάτζετ. Αυτά είναι τα παιχνίδια που χαιρόμαστε να παίζουμε εμείς οι παίκτες. Ελπίζω να υπάρχει και κόσμος στις εξέδρες, μας βοηθά αυτό. Έχουμε πολλά να κερδίσουμε σε αυτό το παιχνίδι και μπορούμε να δείξουμε σε όλη την Κύπρο ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλο είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά δεν πάμε για φόβο».

Αποτελεί πρόκληση παρά φόβος; «Σίγουρα είναι πρόκληση. Είναι ευκαιρία για μια ομάδα να μετρήσεις τις δυνάμεις της. Εάν πάρεις βαθμούς σου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να φοβάται αυτά τα παιχνίδια, απλά πρέπει να τα απολαμβάνεις».

Αντρέ Πάους: «Σίγουρα δεν το φοβόμαστε το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Για μένα ο ΑΠΟΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα, τους σεβόμαστε και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε ήδη κόντρα σε μεγάλες ομάδες και δείξαμε πως μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Σίγουρα θα προετοιμαστούμε σωστά, και είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ