aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Αντίο» με παράπονο από τον Βαλλιάνο: «Ενημερώθηκα με μήνυμα στο κινητό»

«Αντίο» με παράπονο από τον Βαλλιάνο: «Ενημερώθηκα με μήνυμα στο κινητό»

Με ανάρτηση στα social media ο Βασίλης Βαλλιάνος αποχαιρετά τους φίλους της ΕΝΠ. Ο Ελλαδίτης ακραίος μπακ που έμεινε εκτός πλάνων και τερματίστηκε το συμβόλαιό του, εκφράζει την πικρία του για τον τρόπο που έφυγε από τους «βυσσινί». Όπως τονίζει, κανένας στο σύλλογο δεν τον κάλεσε για να του ανακοινώσει την απόφαση αποχώρησής του παρά μόνο ενημερώθηκε με ένα μήνυμα στο κινητό.

Aναλυτικά:

«Με έκπληξη αποχαιρετώ τους φιλάθλους και την οικογένεια της Ένωσης (Enosis Neon Paralimniou FC), με το κεφάλι ψηλά και με την συνείδηση καθαρή για το τέλος αυτό. Τέσσερα χρόνια γεμάτα με ανάμεικτα συναισθήματα. 89 συμμετοχές, 7 γκόλ ως αριστερό μπάκ.

Τέσσερα χρόνια σε αυτό το γήπεδο που αγάπησα, πίστεψα και πραγματικά ήθελα να επενδύσω τα υπόλοιπα χρόνια της καριέρας μου και αυτό ήταν γνωστό. Την ΕΝΩΣΗ τη σέβομαι και την θεωρώ οικογένεια μου. Περίμενα πως αν ποτέ γίνει λύση της συνεργασίας θα γινόταν κάτω από άλλες συνθήκες και όχι με ένα τυπικό μήνυμα στο κινητό για ενεργοποίηση της ρήτρας, προτελευταία μέρα της λήξης της. Δε θα κρύψω τα συναισθήματα μου.

Ένιωσα απογοήτευση, όχι τόσο για την απόφαση, αυτό ήταν δικαίωμα της ομάδας και είναι σεβαστό, αλλά όσο για τον τρόπο και τη στιγμή που έγινε. Αναρωτήθηκα γιατί, δεν μπήκε κανένας στον κόπο, μετά από τέσσερα χρόνια προσφοράς μου στην ομάδα και πολλών υποχωρήσεων, να συζητήσει ή να με καλέσει στο γραφείο και να με ενημερώσει επίσημα αν όχι επαγγελματικά, τουλάχιστον ανθρώπινα, δείχνοντας σεβασμό στο πρόσωπο μου, για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, τις προθέσεις ή τους προβληματισμούς της ομάδας αν υπήρχαν.

Μου έκανε εντύπωση, καθώς οι σχέσεις μας ήταν άριστες και ποτέ δεν ήρθαμε σε ρήξη με την ομάδα, αντιθέτως πάντα υπήρχε άψογο κλίμα μεταξύ μας. Πάντα ήμουν δίπλα στην ομάδα και τον Πρόεδρο με όλη την καλή πρόθεση και διάθεση και βρίσκαμε λύσεις ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι υποχωρούσα πολλές φορές στα θέλω και τα δικαιώματα μου (είτε οικονομικά είτε προσωπικά). Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της ομάδας. Η συνεργασία μου με την ομάδα της Ένωσης στηρίζονταν από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Παραλίμνι, το 2014 στον αλληλοσεβασμό, εκτίμηση και στήριξη και από τις δυο πλευρές.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στους φιλάθλους της Ένωσης (Enosis family) τους φίλους που απέκτησα, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, από τους φυσικοθεραπευτές μέχρι και τους φροντιστές για την αγάπη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια , θα είναι πάντα στην καρδιά μου γιατί μαζί δίναμε μάχες, ζήσαμε μεγάλες συγκινήσεις και δεν θα ξεχάσω χαρακτηριστικά ποτέ τα πρόσωπα και την εναλλαγή έντονων συναισθημάτων που ζήσαμε μαζί στον τελευταίο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία για την χρονιά του 2018-2019. Πραγματικά αυτό που ένιωσα εκείνη τη μέρα με το γκολ που έβαλα και τα τελευταία δευτερόλεπτα, δεν μπορεί να περιγραφεί με τίποτα.

Εις το επανιδείν θα πω στους φιλάθλους και σε αυτούς που φέρθηκαν σωστά και που τίμησαν την χειραψία των χεριών και των λόγων που δόθηκαν μεταξύ μας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην Ένωση καθώς είναι μια ομάδα με πολλές προοπτικές… και εύχομαι αν συναντηθούν οι δρόμοι μας ξανά να είναι κάτω από τις ίδιες όμορφες συνθήκες που ξεκινήσαμε. Για όλα όσα περάσαμε μαζί, σας το αφιερώνω με αγάπη και συγκίνηση!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ