Αντίδραση για το «Τάσος Μάρκου»: «Ταλαιπωρούμε 3 εργάτες να φυτεύουν γρασίδι στην κόλαση»

Στην πιο κάτω καυστική ανάρτηση προχώρησε ο τιμ μάνατζερ της ΕΝΠ, Φώτης Θωμά, ο οποίος αναφέρεται στην κακή κατάσταση του «Τάσος Μάρκου».

Αναλυτικά:

«Έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε. Κάποιοι χθες με θράσος μας είπαν και κακομαθημένους που αν δεν ήταν η ΕΝΩΣΗ από το 1996 να χρησιμοποιεί το Τάσος Μάρκου θα καταντούσε στοιχειωμένο σαν τα Ολυμπιακά έργα της Αθήνας και θα βλαστούσαν δέντρα στις κερκίδες. 23 χρόνια χωρίς €1 για πραγματική συντήρηση!

Ξεχνάτε κάτι, το γήπεδό δεν είναι της ΕΝΩΣΙΣ είναι δημοτικό στάδιο και πληρώνουν για αυτό οι δημότες. Ας το πάρει όλο ο ΓΣΕ να πετάει δίσκους αφού αυτοί ξέρουν καλύτερα, πήραν 6ηφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ για να φτιάξουν το ταρτάν! Αλλά αυτούς η επιτροπή τους είναι εκτός συνόρων. Βλέπετε έχουμε γίνει μικρή ομάδα τώρα, περιπλανιόμαστε στη Β κατηγορία και δεν σας κάνουμε πλέων περήφανους..

Κάποτε ήταν πρώτα η ΕΝΩΣΗ και μετά το Παραλίμνι. Κάποτε μίλαγες για το Παραλίμνι και σου απαντούσαν για την Ένωση. Δεν μας αξίζει , δεν σας αξίζει. Πληρώνουμε παίκτες με τα λεφτά των φιλάθλων και τραυματίζονται στις προπονήσεις ελέω γηπέδων. Ταλαιπωρούμε 3 εργάτες να φυτεύουν γρασίδι στην κόλαση. Ας το κλείσουμε. Ας πάμε στο Δασάκι των 2000 κατοίκων που έχουν ιδιόκτητο. Έχουμε κουραστεί. Δεν μας αξίζει».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ