aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Ξέχασαν αυτά που είπαμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος»

«Ξέχασαν αυτά που είπαμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος»

Ο προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κάριτ Φελκ, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (0-0) και τόνισε ότι είναι ικανοποιητικοί οι τέσσερις πόντοι που πήρε η ομάδα του στα τρία ματς που είναι στον πάγκο της.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, βρήκαμε χώρους, αμυνθήκαμε σωστά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες στο δεύτερο βρήκε κι ο αντίπαλος ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος που είδαν  τους ποδοσφαιριστές μου να συνεχίσουν να παλεύουν. Όταν ο αντίπαλος άρχισε να παίζει πιο δυνατά και πιο γρήγορα είδα τους ποδοσφαιριστές μου να ξεχνούν αυτά που συζητήσαμε. Γενικά οι τέσσερις βαθμοί σε τρεις αγώνες ως καινούριος προπονητής, με αφήνουν ικανοποιημένο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ