aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤρεις Κύπριοι και Βραζιλιάνος

Τρεις Κύπριοι και Βραζιλιάνος

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά τον Κούλλη Παύλου, το Παραλίμνι προχώρησε στην απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών. Τριών Κύπριων και ενός Βραζιλιάνου. Πρόκειται για τους Γιάννη Αντωνίου, Νίκο Ευθυμίου, Κρίστη Ανδρέου και Εντενίλσον Μπεργκόνσι (φωτό).

Ο Αντωνίου είναι αμυντικός και επιστρέφει στην ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του. Προηγουμένως αγωνίστηκε σε Ονήσιλο, Αγία Νάπα και Ερμή. Οι βυσσινί εξέδωσαν ανακοίνωση για την απόκτησή του: «Το Δ.Σ της εταιρείας Ένωση Νέων Παραλιμνίου Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αντωνίου. Η μεγάλη οικογένεια της Ένωσης καλοσωρίζει τον Παραλιμνίτη αμυντικό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε έτοιμος και σίγουρος ότι θα δουλέψει σκληρά και θα προσφέρει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέου είναι επιθετικός, ο οποίος ξεπήδησε από την ΑΕΛ, αγωνίστηκε στη λιθουανική Ζαλγκίρις, στην Αγία Νάπα και την ΑΕΖ. Όσο για τον Νίκο Ευθυμίου, είναι αριστερός μπακ και τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην Αναγέννηση, ενώ άρχισε την καριέρα του από την Αναγέννηση και ακολούθως αγωνίστηκε στον Οθέλλο.

Τέλος, ο Μπεργκόνσι είναι Βραζιλιάνος 29 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι ο πρώτος ξένος που αποκτήθηκε φέτος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στην Ισπανία και την Ελδένσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ