aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Σειρήνες» από Αγρίνιο, καλούν Μπόρις Κλάιμαν

«Σειρήνες» από Αγρίνιο, καλούν Μπόρις Κλάιμαν

Πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την Ένωση βρίσκεται ο Μπόρις Κλάιμαν, ο οποίος έχει πρόταση από τον Παναιτωλικό όπως υποστηρίζεται σε δημοσιεύματα στο Ισραήλ θα αποχωρήσει μετά από τον αγώνα με την Ανόρθωση.

Το συμβόλαιο του Κλάιμαν ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Ισραηλινός σύντομα θα μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του και η διοίκηση της Ένωσης για να τον παραχωρήσει μετά το ματς με την Ανόρθωση, θα χρειαστεί να επωφεληθεί οικονομικά.

«Ο Παναιτωλικός ενδιαφέρεται για τον Μπόρις Κλάιμαν και απευθύνθηκε στην ΕΝΠ. Η Κυπριακή ομάδα παλεύει για να μείνει στην κατηγορία κι αρνείται να απελευθερώσει τον Ισραηλινό τερματοφύλακα παρόλο που μπορεί να επωφεληθεί από την αποδέσμευση του τώρα, αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του. Στο μεταξύ ο μάνατζερ του Κλέιμαν, Άνταν Κίνταν, πήγε στην Κύπρο όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας αλλά και με τον πρόεδρο της ελληνικής ομάδας. Ο τελευταίος ενημέρωσε τον μάνατζερ του Κλέιμαν ότι αν ο Παναιτωλικός καταφέρει να μείνει κατηγορία τότε θα ισχύει η πρόταση για τον Ισραηλινό πορτιέρο», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ