aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣατσιάς: «Η Πάφος FC είναι η καλύτερη ομάδα, μας αδικεί το 0-3»

Σατσιάς: «Η Πάφος FC είναι η καλύτερη ομάδα, μας αδικεί το 0-3»

Την άποψη ότι το 0-3 αδικεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς, μετά την ήττα από την Πάφος FC.

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς:

«Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Πάφο, μία πολύ καλή ομάδα, για μένα είναι η καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής. Εμείς βρήκαμε την πρώτη ευκαιρία. Δυστυχώς στην πρώτη ευκαιρία της Πάφου δεχθήκαμε γκολ. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έδωσαν τα πάντα. Μας αδικεί το 0-3. Αν ήμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι μπορούσαμε για την ισοφάριση.

Συνεχίζουμε, μόνο περηφάνεια για αυτή την ομάδα, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο που είναι κατά κράτος ανώτερη. Ρισκάραμε λίγο στο τέλος, αν ισοφαρίζαμε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ήταν λογικό να… ανοίξουμε. Δεν θέλω να μας επηρέασει η ήττα. Είχαμε καλή απόδοση, παρά το 3-0. Ο Βούκσεβιτς θα επιστρέψει με την Ανόρθωση. Ευελπιστώ να έχουμε κι άλλες επιστροφές. Ο Ρουσιάς προέρχεται από ίωση και τραυματισμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ