aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΣατσιάς: «Αυτό που είδα φέτος δεν το έχω ξαναζήσει - Τόση αδικία πρώτη φορά βλέπω»

Σατσιάς: «Αυτό που είδα φέτος δεν το έχω ξαναζήσει – Τόση αδικία πρώτη φορά βλέπω»

Με αναφορές στη διαιτησία προηγούμενων αγώνων κατά τη διάρκεια της σεζόν η συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Σατσιά μετά τη νίκη (3-0) του Παραλιμνίου επί της ΑΕΛ.

Όσα δήλωσε ο Μαρίνος Σατσιάς:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ιδιαίτερα στο β΄μέρος ήμασταν πολύ καλοί και δημιουργικοί. Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και να μην είσαι αγχωμένος. Περνάμε μια δύσκολη φάση και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Προσπαθήσαμε από τη μέρα που είμαι εδώ να περάσουμε μια σωστή νοοτροπία και πιστεύω το έχουμε καταφέρει. Εύχομαι τα εναπομείναντα παιχνίδια για τους άλλους αντιπάλους να το παλέψουν όπου έχουμε παίξει και εμείς επι ίσοις όροις όλα τα παιχνίδια. Εϋχομαι να γίνει και αυτό και ευελπιστούμε πως αν η Δόξα χάσει βαθμούς είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Θα μας μείνει ένας αγώνας με την Ανόρθωση, δεν θα είναι εύκολο όμως στο τελευταίο παιχνίδι θέλουμε να παιχτεί και η διαβάθμιση. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας στηρίζει. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να του χαρίζουμε νίκες. Να ευχηθώ στην ΑΕΛ καλή συνέχεια και να δούμε στον τελικό ένα ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Πιστεύεται ότι αν υπήρχαν ξένοι διαιτητές και ξένοι βαρίστες στα παιχνίδια σας (όπως και στο πρώτο γκρουπ) η βαθμολογική σας θέση θα ήταν διαφορετική; «Ξέρετε ότι αν πούμε κάτι για τη διαιτησία έχουμε πρόστιμο. Εγώ δεν θέλω να μειώσω τους Κύπριους διαιτητές αντιθέτως τους στηρίζουμε πάρα πολύ όμως αυτά που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό πραγματικά μας προβληματίζουν. Πολύ εύκολα δίνονται σε εμάς κάποια πέναλτι ή κάποια φάουλ ενώ για τους αντιπάλους όχι. Δυστυχώς όταν εμείς δεν κερδίζουμε εμείς στο τέλος του μήνα θα πάμε σπίτι μας δουλειά δεν θα έχουμε γιατί η ομάδα πολύ πιθανόν να είναι στη Β΄Κατηγορία. Απλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όταν είμαστε επαγγελματίες πρέπει να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι με τη συνείδηση μας. Όταν εμείς σαν προπονητές δεν κοιμόμαστε για να φέρουμε την ομάδα για να δείτε ότι η ομάδα παίζει καλά, υπάρχει μια διαδικασία που μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Θέλουμε σεβασμό. Ο σεβασμός κτίζεται και κερδίζεται. Έχω παίξει σε ψηλό επίπεδο σε μια ομάδα μόνο, αυτό που είδα φέτος δεν το έχω ξαναζήσει. Πρώτη φορά. Πιστεύω τόση αδικία πρώτη φορά την βλέπω. Μπορεί αν ήταν ξένοι διαιτητές σε κάποια κομβικά σημεία να έπαιζε καθοριστικό ρόλο. Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτε. Θέλουμε να πάμε στο τελευταίο παιχνίδι και όποιος τα καταφέρει, τα κατάφερε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ