aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Θέληση και η διάθεσή για να επιστρέψει σύντομα

Παραλίμνι: Θέληση και η διάθεσή για να επιστρέψει σύντομα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο Παραλίμνι υποστηρίζουν ότι η Ένωση δεν άξιζε να πέσει. Έπεσε αλλά χειροκροτήθηκε. Αποχαιρέτησε την Α’ κατηγορία με ψηλά το κεφάλι και κρατά την αναγνώριση από τους οπαδούς της και όχι μόνο. Οι εκδηλώσεις συμπαράστασης των φίλων της είναι συγκινητικές, γεγονός που της δίνει μεγάλη αξία ως ομάδα. Θεωρούν ότι η Ένωση είναι μία παραδοσιακή, ιστορική ομάδα που αξίζει να είναι στην Α’ κατηγορία.

Γι’ αυτό και εκφράζεται η θέληση και η διάθεσή για σκληρή δουλειά, έτσι ώστε να επανέλθει με την ολοκλήρωση της νέας περιόδου. Είναι ενδεικτικές οι δηλώσεις του προέδρου Κυριάκου Τίκκη, ο οποίος τόνισε ότι η Ένωση δεν είναι μόδα εποχής, ούτε ένα έμβλημα που μπορείς να αλλάξει χρώμα η σχήμα.

«Είναι η ψυχή του κάθε Παραλιμνίτη. Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι δύσκολες μέρες θα συσπειρώσουν ξανά την ομάδα, θα βγάλουν την περηφάνια μας. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αλλά έχουμε υποχρέωση στην πόλη μας, την ομάδα μας, τις οικογένειες μας, μέσα απ’ τις δικές μας στάχτες να βγει κάτι καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Τίκκης προσθέτοντας ότι σε όλους τους αγώνες «ήμασταν καθαροί, έντιμοι, δίκαιοι και δώσαμε και την τελευταία ικμάδα από την περηφάνια μας μέσα στο γήπεδο».

Οι βυσσινί κρατούν τη μεγάλη προσπάθεια από τη λήξασα σεζόν, αφού η ομάδα τους πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την παραμονή της και έπεσε ηρωικά μαχόμενη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ