aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Θα ψάξει το 2/2 επί της Ανόρθωσης

Παραλίμνι: Θα ψάξει το 2/2 επί της Ανόρθωσης

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Δύο νίκες στα προσεχή ισάριθμα παιχνίδια με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θέλει το Παραλίμνι. Στις τάξεις των βυσσινί υπάρχει πίστη ότι μπορούν να πετύχουν το στόχο τους. Αύριο θέλει νίκη – πρόκριση στο κύπελλο και τη Δευτέρα «διπλό» για το πρωτάθλημα. Στον θεσμό του Κυπέλλου πάντα το Παραλίμνι έχει ως στόχο τη διάκριση.

Στο πρωτάθλημα μετρά 3 συνεχόμενες ήττες και θέλει να βάλει τέλος. Η Ανόρθωση δεν είναι στα καλύτερά της και οι βυσσινί θέλουν να το εκμεταλλευτούν και να πετύχουν δύο σερί νίκες. Η δήλωση του προέδρου Κυριάκου Ττίκκη ότι «η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες και στα δύο παιχνίδια», τα λέει όλα για το πώς η Ένωση θα προσεγγίσει τους προσεχείς αγώνες.

Οι Μέιρα και Βούκσεβιτς εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν. Ο Μέιρα θα πάρει ξανά φανέλα βασικού, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Ρουσιάς και Βούκσεβιτς. Το σίγουρο είναι πως ο Μαρίνος Σατσιάς θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Πολυκάρπου θα είναι και πάλι ενδεκαδάτος. Όσο για τον Αμερικανό επιθετικό Ρομάν Γκαλ, δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι. Πιθανόν να είναι διαθέσιμος στον αγώνα της Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ