aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Συνέχεια στην αφλογιστία

Παραλίμνι: Συνέχεια στην αφλογιστία

Από την ήττα του Παραλαμνίου (0-1) από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Μαρίνος Σατσιάς κρατάει τα θετικά του β’ ημιχρόνου. Ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ένωσης στην επανάληψη, όχι όμως από το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να σκοράρει. «Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βάλεις γκολ απ’ ότι φαίνεται.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε, αλλά βρήκαμε μπροστά μας ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Δεν είναι εύκολο μέσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” κόντρα σε μεγάλες ομάδες να σκοράρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των βυσσινί και προανήγγειλε προσθήκες.

Στις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση, για το κύπελλο και το πρωτάθλημα, η ομάδα του Παραλιμνίου αρκέστηκε στις εντυπώσεις. Αποκλείστηκε στα πέναλτι και προχθές αν και ρίσκαρε στο φινάλε δεν κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος και ηττήθηκε με 1-0. Την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει εξίσου δύσκολο έργο, αφού θα φιλοξενήσει τον Άρη στο Τάσος Μάρκου.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ