aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Σχεδιασμός σε έντονο ρυθμό

Παραλίμνι: Σχεδιασμός σε έντονο ρυθμό

Συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς ο προγραμματισμός στην Ένωση, με στόχο την άμεση επιστροφή της ομάδας στην πρώτη Kατηγορία. Επικεφαλής του προγραμματισμού είναι ο Λουκάς Οικονόμου του οποίου ανακοινώθηκε χθες η ανανέωση του συμβολαίου του ως βοηθός προπονητής. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λουκάς Οικονόμου ήταν ο αναλυτής αλλά και βοηθός στην Ένωση. Μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης οι βυσσινί πήραν φόρα με συνεχόμενες ανακοινώσεις.

Μετά τον προπονητή Μαρίνο Σατσιά, τον τερματοφύλακα Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, ανακοινώθηκε και η απόκτηση του επιθετικού Ανδρέα Ηλία και του μέσου Αντώνη Κατσιάρη. Οι βυσσινί κινούνται για ενίσχυση του ρόστερ τους, θέλοντας να δημιουργήσουν την ομάδα που θα έχει καλές πιθανότητες επανόδου στα σαλόνια. Η διοίκηση Τίκκη θέλει με κάθε τρόπο να πετύχει στο έργο της, αφού σε αντίθετη περίπτωση όπως τονίστηκε από την πρόεδρο θα υποβάλει την παραίτησή του.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ