aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Περνά στην επόμενη μέρα

Παραλίμνι: Περνά στην επόμενη μέρα

Η επόμενη μέρα και η επιστροφή στην Β’ Κατηγορία βρίσκει το Παραλίμνι σε διαδικασία ανάδειξης νέας επιτροπής που θα διοικήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Απόψε, στις 19:00, είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση για να εκλεγεί νέα επιτροπή ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος Κυριάκος Ττίκκης και ο αντιπρόεδρος Φώτης Τρίαρος ανακοίνωσαν στην προηγούμενη Συνέλευση ότι αποχωρούν από την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και οι δύο έχουν μπει στην επιτροπεία του Σωματείου και από εδώ και εμπρός σύμφωνα και με τα όσα ανακοίνωσαν θα ασχοληθούν με την αξιοποίηση της περιουσίας του Σωματείου.

Η νέα διοίκηση είναι αυτή που θα ασχοληθεί με τον προγραμματισμό. Το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει είναι αυτό του προπονητή. Ο Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε ξεκάθαρα πως εάν αποχωρήσουν οι Ττίκκης και Τρίαρος θα τους ακολουθήσει.

Ο Κύπριος τεχνικός εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία αποχαιρέτησε όλους στην ομάδα. Οπότε με την ανάδειξη της νέας διοίκησης, αυτή θα επικεντρωθεί στην εξεύρεση του νέου προπονητή, που θα επαναφέρει την ομάδα στην πρώτη Κατηγορία.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ