aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Πεισμωμένο θέλει τη ρεβάνς του αποκλεισμού

Παραλίμνι: Πεισμωμένο θέλει τη ρεβάνς του αποκλεισμού

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πάει πεισμωμένη και αποφασισμένη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όχι για τις εντυπώσεις αλλά για το «διπλό». Αυτή τη φορά κανένας βυσσινί δεν θέλει να φύγει με άδεια χέρια, όπως έγινε την Πέμπτη στον άτυχο αποκλεισμό στα πέναλτι, από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Σήμερα, για το πρωτάθλημα απέναντι στην Ανόρθωση θέλει μόνο τη νίκη. Ο αποκλεισμός την πείσμωσε και μάλιστα πολύ. Ο Σατσιάς και οι παίκτες του αυτή την φορά πάνε αποφασισμένοι για να κερδίσουν και να πάρουν τη ρεβάνς του αποκλεισμού αλλά και βαθμολογικές ανάσες, τις οποίες έχουν πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη. Εκτός του ότι «καίγεται», η Ένωση ψάχνει το πρώτο γκολ μέσα στο 2023, θέλει και την πρώτη νίκη μέσα στο 2023, θέλει και τους πρώτους βαθμούς μέσα στο 2023.

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα κυνηγήσει το γκολ μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν θα κλειστεί στην άμυνα του και θα παίξει ανοικτά για το «διπλό». Θα επαναφέρει στη βασική του ενδεκάδα. τον τερματοφύλακα Ιβάν Κόστιτς, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν και οι Λουσέρο, Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς και Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ