aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Πάει Πάφο ο Γεβρέμοβιτς, χάνει το ματς με την ΑΕΚ

Παραλίμνι: Πάει Πάφο ο Γεβρέμοβιτς, χάνει το ματς με την ΑΕΚ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τον Γεβρέμοβιτς στην ενδεκάδα του, θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα το Παραλίμνι. Ο Σέρβος αριστερός μπακ, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα δηλώσει «παρών» στο αυριανό σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα της Χλώρακας και θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Σατσιάς έκρινε ότι ο Γεβρέμοβιτς, που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κρίνεται ως πολύ σημαντικός για το αυριανό παιχνίδι «έξι βαθμών».

Ο Αντριάν Λουσέρο δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, λόγω τραυματισμού. Εάν ο Αργεντινός μέσος κριθεί απόλυτα έτοιμος τότε θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Απ’ εκεί και πέρα, δεν αναμένονται άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα. Άλλωστε η εμφάνιση με την Καρμιώτισσα ήταν πολύ καλή και δεν δικαιολογεί διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Το Παραλίμνι θα πάει αύριο στην Πάφο με στόχο το «διπλό» για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ