aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Οι βυσσινί δεν θα παίξουν «κρυφτούλι»

Παραλίμνι: Οι βυσσινί δεν θα παίξουν «κρυφτούλι»

Την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά θα αναζητήσει το Παραλίμνι στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Από τις 29 Οκτωβρίου, όταν επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 2-1, έχει να πιστώσει τρίποντο στο ταμείο και μοιραία, με 11 βαθμούς δεν αισθάνεται άνετα. Επομένως, στον σημερινό αγώνα με σαφώς ποιοτικότερο αντίπαλο, δεν έχει άλλη επιλογή. Θα τα δώσουν όλα οι ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στο ζητούμενο.

Ο Μαρίνος Σατσιάς, δεν αναμένεται να… παίξει κρυφτούλι. Δηλαδή, δεν θα παρατάξει τους βυσσινί με αμυντικούς προσανατολισμούς. Θέλει νίκη και για να την πάρει, χρειάζεται γκολ.

Επιστρέφει στην ενδεκάδα και δη στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Γιεβρέμοβιτς που εξέτισε την ποινή του. Ο Ντα Σίλβα θα μετακινηθεί στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Εκτός είναι οι τραυματίες Ρουσιάς και Ντρέκσα. Ο Βουτσένοβιτς θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και θα απουσιάσει στο επόμενο ματς με την ΑΕΛ (κάρτες). Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Γάλλος επιθετικός Ζουλιέν Λαμί.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ