aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Ο στόπερ Μάρκο Εχμάν η νέα προσθήκη

Παραλίμνι: Ο στόπερ Μάρκο Εχμάν η νέα προσθήκη

Σε νέα μετεγγραφική κίνηση προχώρησε το Παραλίμνι. Οι βυσσινί σύναψαν συνεργασία με τον 22χρονο (3.8.2000) Ρουμάνο γεννημένο στη Γερμανία, Μάρκο Εχμάν. Ο ύψους 1.89μ. κεντρικός αμυντικός έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με το Παραλίμνι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει την εμπειρία αφού την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ πέρασε από τις Φαρούλ και Ρεσίτα επίσης της Ρουμανίας. Πέρασε από τις μικρές ομάδες της Ντόρτμουντ και της Καρλσρούη.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών. Το τελευταίο διάστημα από το μικροσκόπιο του Μαρίνου Σατσιά περνούν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Φαουπάλα, Κολονίας, Γιεχονατάν και Βουτσένοβιτς.

Οι δύο πρώτοι δοκιμάζονται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και απ’ ό,τι φαίνεται συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες να διατηρηθούν στο ρόστερ. Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ, Λέβι Γιεχονατάν, πήρε χρόνο στα δύο τελευταία φιλικά, ενώ ο τελευταίος που ξεκίνησε δοκιμαστικά είναι ο Αυστριακός επιθετικός, Αλεξάντερ Βουτσένοβιτς. Σύντομα ο Σατσιάς θα αποφασίσει για το μέλλον τους.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ