aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Ο Παναγιώτου καλύπτει επάξια το κενό του Κόστιτς

Παραλίμνι: Ο Παναγιώτου καλύπτει επάξια το κενό του Κόστιτς

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Δεν είναι μόνο ο Κόστιτς στο Παραλίμνι για τη θέση του τερματοφύλακα. Υπάρχει και ο Παναγιώτου, ο οποίος οπότε χρειάστηκε «φώναξε» και μάλιστα δυνατά «παρών». Λείπει ο Κόστιτς, αλλά δεν φάνηκε καθόλου το κενό του. Ο Ιβάν Κόστιτς απουσίαζε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Καρμιώτισσα και Ακρίτα, αλλά η απουσία του Σέρβου τερματοφύλακα δεν φάνηκε καθόλου.

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου, τόσο με την Καρμιώτισσα όσο και με τον Ακρίτα πραγματοποίησε σωτήριες και καθοριστικές επεμβάσεις. Με την Καρμιώτισσα, ότι το σκορ έμεινε μόνο στο 0-1, ήταν λόγω της παρουσίας του Κύπριου τερματοφύλακα. Επίσης, με τον Ακρίτα όταν χρειάστηκε σε καθοριστικά σημεία του αγώνα δήλωσε «παρών». Θυμίζουμε ότι και στο κύπελλο απέναντι στην Ανόρθωση είχε πολύ καλή απόδοση. Ο Παναγιώτου έδειξε τις δυνατότητές του και μπορεί να υπερασπιστεί την εστία των βυσσινί.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αυριανό «τελικό» με τη Δόξα. Εκτός θα είναι και πάλι οι Κόστιτς και Μαυρουδής. Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα. Οι βυσσινί στοχεύουν μόνο στο «διπλό», μειώνοντας τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς, που θα τους βάλει στο «κόλπο» της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ