aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Καρέ τερμάτων από χρυσάφι

Παραλίμνι: Καρέ τερμάτων από χρυσάφι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σημαντικός παίκτης στην πορεία για παραμονή στην Α΄Κατηγορία, χαρακτηρίζεται ο Αλεξάντερ Βουτσένοβιτς. Σκόραρε τέσσερις φορές σε «καυτά» ματς και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Ένωσης στο τρέχον πρωτάθλημα.

Πέτυχε το πρώτο γκολ με τη βυσσινί φανέλα στο ματς του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό, όταν είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου. Τέρμα που αποτέλεσε εφαλτήριο για τη μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη. Δύο καθοριστικά γκολ πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας (3-0). Το τέταρτο γκολ, το πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική και δη στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1). Ο Αυστριακός στράικερ μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε το νικητήριο τέρμα.

Ο Μαρίνος Σατσιάς συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Μεγάλοι απόντες θα είναι λόγω καρτών οι Κόστιτς και Βουτσένοβιτς. Στο πλάνο του κόουτς είναι οι τρεις δανεικοί παίκτες από τον ΑΠΟΕΛ (Πολυκάρπου, Μορέιρα, Ντιαβαρά). Η Ένωση θέλει νίκη και κόντρα στα προγνωστικά, θα επιδιώξει να «χτυπήσει» το παιχνίδι, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ