aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Ισοπαλία σαν ήττα

Παραλίμνι: Ισοπαλία σαν ήττα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ακόμη μια κακή εμφάνιση για την ομάδα του Παραλιμνίου που έφερε και την ισοπαλία με τον Ακρίτα (2-2), αλλά και την απογοήτευση στις τάξεις διοικούντων και κόσμου. Μια ισοπαλία που είναι σαν ήττα για τους βυσσινί. Η Ένωση είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα τα δύο γκολ που πέτυχε ο Βουτσένοβιτς να μην είναι αρκετά για να φθάσει στη νίκη.

Η ομάδα του Παραλιμνίου έμεινε στους 21 βαθμούς και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη. Όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ και Καρμιώτισσα στα οποία δέχθηκε ισάριθμες ήττες και με τον Ακρίτα η Ένωση πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ό,τι έδωσε πήρε. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα.

«Είμαστε απογοητευμένοι…» ανέφερε ο Μαρίνος Σατσιάς για το ισόπαλο 2-2 με τον Ακρίτα. Δήλωση που τα λέει όλα. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι με την φάση του Τόρες στην εκπνοή, η Ένωση μπορούσε ακόμη και να χάσει τον αγώνα και ο Κύπριος τεχνικός επισήμανε: «Κρατάμε τον βαθμό. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τότε θα πρέπει να μην χάσεις και γι’ αυτό κρατάμε τον βαθμό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ