aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Η πρόκριση αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο

Παραλίμνι: Η πρόκριση αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης, το Παραλίμνι θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάς Λυμπιών στο «Τάσος Μάρκου» (18:00). Για τους βυσσινί ο στόχος δεν είναι άλλος πέραν της πρόκρισης. Διαχρονικά το Παραλίμνι στοχεύει στη διάκριση μέσω κυπέλλου, γι’ αυτό και η πρόκριση αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Ο Μαρίνος Σατσιάς προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σοβαρά και πειθαρχημένα το παιχνίδι. Ο Κύπριος τεχνικός τους επισήμανε ότι τα παιχνίδια κυπέλλου κρύβουν παγίδες και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Στον σημερινό αγώνα, ο Σατσιάς θα αλλάξει την ενδεκάδα, δίνοντας ανάσα σε βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο τερματοφύλακας Παναγιώτου και ο Ισραηλινός αμυντικός Λέβι, που μέχρι τώρα δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής, αναμένεται ότι θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση. Επίσης, οι Κολονίας, Τρέκσα, Ρουσιάς, Μέιρα και Γεβρέμοβιτς, που δεν ξεκίνησαν ως βασικοί στα τελευταία παιχνίδια, αναμένεται ότι θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ