aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Η διαφορά ήταν στην ποιότητα

Παραλίμνι: Η διαφορά ήταν στην ποιότητα

Η Ένωση Νέων Παραλίμνιου προσπάθησε φιλότιμα να σταματήσει τον καλπασμό της ΑΕΚ, αλλά ήταν δύσκολο. Ηττήθηκε με 0-2, συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς νίκη και παραμένει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μαρίνος Σατσιάς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, τονίζοντας ότι το ματς κρίθηκε στην ποιότητα. Όντως σε μερικές περιπτώσεις ήταν πολύ δύσκολο για τους βυσσινί να κοντράρουν στα ίσα και υπέκυψαν φυσιολογικά.

Ωστόσο, ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του κι έδειξε ενοχλημένος σε ερώτηση για την αντίδραση της ομάδας του. «Δεν σταματήσαμε ποτέ να προσπαθούμε. Είχαμε τέσσερις 18άρηδες και έδωσαν τα πάντα. Θα το παλεύουμε με όποιον και να παίζουμε.

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Η προσπάθεια ήταν πέρα για πέρα άξια. Παίξαμε για τον κόσμο που έρχεται και σπρώχνει σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η Ένωση θέλει επειγόντως βαθμούς. Με το ξεκίνημα του β’ γύρου υποδέχεται τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ. Με τη βοήθεια της έδρας το στόχαστρο είναι στο τρίποντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ