aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία

Παραλίμνι: Ένα παιχνίδι, μια κατηγορία

Πάρα πολύ μεγάλη αγωνία αλλά και συναγερμός επικρατεί στο Παραλίμνι για το σημερινό ματς με την Ανόρθωση. Η αγωνία στο κόκκινο και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ένα παιχνίδι μία κατηγορία χωρίς βέβαια να εξαρτάται η παραμονή μόνο από τα δικά της πόδια, αφού η σωτηρία της Ένωσης περνά και από το ΑΕΛ-Δόξα. Η διαφορά είναι στον ένα βαθμό, όλα είναι ανοικτά και ο Σατσιάς και οι παίκτες του θα καταθέσουν ψυχή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να πάρουν το διπλό.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι πάρα πολύ μεγάλη και το άγχος και η πίεση που υπάρχει στην ομάδα είναι έντονη. Για αυτό και ο Μαρίνος Σατσιάς καλείται να διαχειριστεί κατάλληλα την ψυχολογία των παικτών του για να τους αποβάλει την πίεση και το άγχος. Ανάλογα και με το αποτέλεσμα του ΑΕΛ – Δόξα οι βυσσινί ενδέχεται να βολεύονται και με την ισοπαλία, αλλά η Ένωση θα πάει για την νίκη.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ