aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Είδε και παίρνει τα μέτρα του ο Σατσιάς

Παραλίμνι: Είδε και παίρνει τα μέτρα του ο Σατσιάς

Μέσα από την φιλική ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Παραλιμνίου, Μαρίνος Σατσιάς, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Εντόπισε μάλιστα κάποια κενά και θέλει να τα διορθώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος. Γενικά, όμως, έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του.

Στο προψεσινό τεστ, ο Κύπριος προπονητής δεν χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα κάποιον από τους πέντε υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Μάλιστα οι Κοτόπουλος και Βουτσένοβιτς ήταν εκτός αποστολής, κάτι που μάλλον φανερώνει κάτι για το μέλλον τους, ενώ ήταν στον πάγκο οι Φαουπάλα, Κορονίας και Γιεχονατάν.

Από εκεί και πέρα, απουσίασαν τρεις ποδοσφαιριστές. Οι Μπράνκο Μιχαΐλοβιτς, Μάρκο Γεβρέμοβιτς και Φερμάν Λόπες. Από τα νέα αποκτήματα βασικοί στο ήταν οι Ιβάν Κόστιτς, Στέφαν Βούκσεβιτς και Ονησίφορος Ρουσιάς.

Τέλος, ένας από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τους βυσσινί να ανέβουν στην Α’ Κατηγορία, ο Zουλιέν Λαμί ήταν ο σκόρερ τους κόντρα στην ομάδα του Τακτακαλά. Ο Γάλλος εξτρέμ διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στην ενδεκάδα της νέας σεζόν.
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ