aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Διορθώνει τα κακώς κείμενα

Παραλίμνι: Διορθώνει τα κακώς κείμενα

O Μαρίνος Σατσιάς έριξε μεγάλο βάρος στην άμυνα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, θέλοντας να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Τα πολλά κενά που παρουσιάστηκαν και τα πολύ εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στα παιχνίδια με Δόξα (1-2) και Ομόνοια (0-4), προβλημάτισαν και μάλιστα έντονα το αφεντικό των βυσσινί. Ο Κύπριος προπονητής είδε την ομάδα του να παρουσιάζεται με πολλά αμυντικά κενά και με πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν και στην διακοπή επικεντρώθηκε για να τα διορθώσει.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα κενά που παρουσίασε η ομάδα του στην άμυνα, ο Σατσιάς είναι πιθανό να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Οι αμυντικοί που αγωνίστηκαν μέχρι τώρα είναι οι Κοτσώνης, Σίλβα, Χριστοφή και Ντρέκσα, οι οποίοι βοήθησαν το Παραλίμνι να ανέβει κατηγορία την περασμένη σεζόν.

Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι δύο Ισραηλινοί αμυντικοί Γιεχονατάν Λέβι και Ομέρ Γκόρσια, οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ