aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Διοικητικές εξελίξεις μετά το Πάσχα

Παραλίμνι: Διοικητικές εξελίξεις μετά το Πάσχα

Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται στο σωματείο του Παραλιμνίου μετά το Πάσχα. Μέχρι τώρα έγιναν τέσσερις συνελεύσεις, χωρίς όμως να σημειωθούν εξελίξεις που να αφορούν στο νέο διοικητικό σχήμα που θα ηγηθεί του συλλόγου.

Στην επόμενη Εκλογική Συνέλευση, που ορίστηκε για τη Δευτέρα 24 Απριλίου, τα μέλη προσδοκούν ότι θα βγει άσπρος καπνός. Το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σωματείο δυσκολεύει την προσπάθεια για εξεύρεση νέας διοίκησης.

Ωστόσο, το γεγονός ότι το σωματείο πέρασε τα κριτήρια Μαρτίου μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η διοικούσα επιτροπή, δίνει ελπίδα για σχηματισμό νέας διοίκησης. Για την ώρα ο προγραμματισμός παραμένει στο… ψυγείο.

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, θα γίνουν δύο φιλανθρωπικοί αγώνες στο Παραλίμνι. Στις 9:30 θα γίνει σκοπευτικός αγώνας εις μνήμην Γιώργου Κκαρά και Γιώργου Μαυρουδή με διοργανωτές τους ΣΚΟΠΕΑ και το Παραλίμνι. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στις 15:30 στα βοηθητικά γήπεδα του Παραλιμνίου θα γίνει το ετήσιο φιλανθρωπικό τουρνουά εις μνήμην τεσσάρων σημαντικών ανθρώπων, των Γιώργου Κκαρά, Γιώργου Μαυρουδή, Λούκα Οικονόμου και Γιούλας Πιττάκη. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ