aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Άνοιξε η όρεξη του Φερέρ ενόψει ΑΕΛ

Παραλίμνι: Άνοιξε η όρεξη του Φερέρ ενόψει ΑΕΛ

Άνοιξε η όρεξη του Άλος Φερέρ μετά τη νίκη της Ένωσης εις βάρος της ΑΕΚ, καθώς περιμένει ανάλογη συνέχεια και κόντρα στην ΑΕΛ, που θα είναι η επόμενη αντίπαλος. Όπως είπε: «Είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως είπα είναι πρωτάθλημα όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά».

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα: «Πρώτα θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τους τρεις βαθμούς που πήραμε σήμερα, ειδικά μετά το τελευταίο παιχνίδι που χάσαμε τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο λεπτό. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ξέραμε ότι η ΑΕΚ ερχόταν από ήττα και είχε πίεση. Θέλαμε να σκοράρουμε νωρίς και τα καταφέραμε. Στη συνέχεια αμυνθήκαμε πολύ καλά. Θεωρώ ότι είμασταν τυχεροί που σκοράραμε δύο λεπτά μετά το γκολ της ΑΕΚ, ήταν καθοριστικό το σημείο που σκοράραμε το δεύτερο γκολ».

Για την φόρμα της ομάδας: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε καλές εμφανίσεις, μετά ακολουθήσαν δύο εντός έδρας παιχνίδια που δεν τα πήγαμε καλά όμως συνεχίσαμε να πιστεύουμε και να δουλεύουμε. Ήταν πολύ σημαντικό που όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα συνέχισαν να πιστεύουν, είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα».

Για την σημαντικότητα της σημερινής νίκης: «Το να κερδίζεις μια τέτοια ομάδα σε τέτοιο στάδιο είναι πολύ καλό. Σίγουρα όμως πρέπει να φέρουμε καλύτερα αποτέλεσμα στην έδρα μας. Είναι ένα πρωτάθλημα όπου όλα είναι ανοικτά. Βλέπουμε τη συνέχεια όπου έχουμε δύσκολο πρόγραμμα».

Για το επόμενο παιχνίδι με ΑΕΛ: «Σίγουρα θα προσπαθήσουμε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως είπα είναι ένα πρωτάθλημα όπου όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ