aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Άλλη μία ήττα και ο προβληματισμός μεγαλώνει

Παραλίμνι: Άλλη μία ήττα και ο προβληματισμός μεγαλώνει

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η νέα ήττα από τον Άρη, πέμπτη συνεχόμενη κατά το 2023, άφησε το Παραλίμνι στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού με 14 βαθμούς. Η ομάδα έμεινε στις εντυπώσεις του πρώτου 20λέπτου στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε αυτό το διάστημα έφτιαξε ευκαιρίες και γενικά, έβαλε πολύ δύσκολα στον αντίπαλο. Όμως, το συγκεκριμένο πολύ καλό διάστημα δεν το εκμεταλλεύτηκε, μένοντας εκ νέου «άσφαιρη». Στο πρώτο ημίχρονο, η Ένωση έπαιξε μόνο άμυνα, δεν ήταν καλή και δεν εκδήλωσε ούτε μία επιθετική προσπάθεια.

Οι αλλαγές, πάντως, έγιναν σε χρονικό σημείο που η ομάδα ήταν πολύ καλή και μοιραία, την αποδιοργάνωσαν. Από το σημείο που έγιναν οι αλλαγές, ανέβηκε ο Άρης και η Ένωση δεν έκανε άλλη ευκαιρία. Ειδικά η αλλαγή του Ντιαβαρά ήταν παντελώς λανθασμένη και επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό το σύνολο. Οι νεοαποκτηθέντες Μορέιρα και Φερναντέθ που πραγματοποίησαν ντεμπούτο, δεν βοήθησαν. Πολύ καλή απόδοση είχε ο τερματοφύλακας Κόστιτς, αλλά και οι Βούκσεβιτς, Ντιαβαρά.

Η συνέχεια έγινε ακόμη πιο δύσκολη μετά τη νέα ήττα. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ