aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαίρνει μπρος η Ένωση

Παίρνει μπρος η Ένωση

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Βάζει μπρος η Ένωση. Η ομάδα του Παραλιμνίου ξεκινά σήμερα την προετοιμασία της, η οποία θα γίνει εξ ολοκλήρου στο Παραλίμνι και στις εγκαταστάσεις του «Τάσος Μάρκου». Θα γίνουν οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και ακολούθως οι βυσσινί θα αρχίσουν προπονήσεις. Ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Παναγιώτου και ο Ονησίφορος Ρουσιάς είναι οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν και θα είναι παρόντες στη σημερινή «πρώτη».

Επίσης, παρόντες θα είναι και οι τρεις νεοαποκτηθέντες Σέρβοι, οι οποίοι βρέθηκαν στο Παραλίμνι τις προηγούμενες ημέρες και πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις. Πρόκειται για τον 26χρονο τερματοφύλακα Ιβάν Κόστιτς, τον επίσης 26χρονο αμυντικό Μάρκο Τζιεβρέμοβιτς και τον 31χρονο επιθετικό Πράνκο Μιχαΐλοβιτς.

Όσον αφορά στον Ισπανό μέσο Φερμάν Λόπεθ και τον Γάλλο επιθετικό Νταβίντ Φαουπάλα, ενδιαφέρουν την Ένωση και σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν προτάσεις και είναι σε αναμονή της απάντησής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ