aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙ«Ο Σύνδεσμος Κορακίων αποφάσισε. Μπορούμε να τα βάλουμε με τη μαφία;»

«Ο Σύνδεσμος Κορακίων αποφάσισε. Μπορούμε να τα βάλουμε με τη μαφία;»

Σε νέα ανάρτηση προέβη ο πρώην διοικητικός παράγοντας της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κώστας Στρατής, ο οποίος είναι έντονος για άλλη μία φορά μέσω Facebook, αποκαλύπτοντας ότι στο Παραλίμνι ακούγεται ότι «φωνάζουν για αποχώρηση από το πρωτάθλημα ή καταγγελία του στην Ευρώπη».

Αναλυτικά:

«20+ ώρες μετά τη σφαγή του εκ Σωτήρας διαιτητή Φελλά και των συνεργών του, αλλά παραμένουμε στην ίδια άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, ότι ο Σύνδεσμος Κορακίων Κύπρου έχει αποφασίσει. Η Ένωση πρέπει να πάει το συντομότερο στη Β’ Κατηγορία. 6 στα 7 παιχνίδια, η αντιμετώπιση ήταν τουλάχιστον αισχρή.

Στο δια ταύτα όμως. Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Μπορούμε να αντιδράσουμε; Μπορούμε να τα βάλουμε με τη μαφία των διαιτητών;

Αποδείξαμε φωνάζοντας (δυστυχώς), ότι σε όλα τα παιχνίδια φωνάζουμε για την ομάδα μας και μόνον. Δεν τα έχουμε με καμιά ομάδα, παρά μόνον με αυτούς που σφυρίζουν.

Θέλουμε δίκαιη αντιμετώπιση από τη διαιτησία αλλά και από φίλους αθλητικογράφους, που πρέπει να παίρνουν θέση στην αδικία. Η πολιτική της “πάπιας” δεν βοηθά καθόλου το ποδόσφαιρο μας. Η προσπάθεια διαμοιρασμού λαθών που συνηθίζεται, μόνο τους ένοχους βοηθά. Είναι με έκπληξη που άκουσα, πως έγινε η περιγραφή από το συνδρομητικό κανάλι της Primetel. Δεν γίνονταν επαναληπτικές προβολές στις δικές μας φάσεις, ενώ στο γκολ που πετύχαμε προσπαθούσαν με γραμμές να βρουν κάτι, χωρίς όμως επιτυχία. Έστειλαν τα στιγμιότυπα στα κανάλια, με τις φάσεις από οπτική γωνιά που δεν είναι ξεκάθαρες, ενώ είχαν τις σωστές.

Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει λύση. Άκουσα στο Παραλίμνι να φωνάζουν για αποχώρηση από το πρωτάθλημα ή καταγγελία του στην Ευρώπη. Δεν ξέρω, δεν απαντώ… Είμαι όμως σίγουρος ότι στο επόμενο μας παιχνίδι πρέπει να είμαστε εκεί. Αντιλαμβάνομαι την απαξίωση, αλλά ίσως αυτή να είναι η επιδίωξη των ηθικών αυτουργών. Να μας τελειώσουν μια ώρα γρηγορότερα…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ