aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΜιχαΐλοβιτς: «Καλώ δημόσια τον κ. Πουλλαΐδη να μείνει κοντά στην ομάδα»

Μιχαΐλοβιτς: «Καλώ δημόσια τον κ. Πουλλαΐδη να μείνει κοντά στην ομάδα»

Τον απολογισμό της παρουσίας του στον πάγκο της πρώτης ομάδας της Ανόρθωση έκανε ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση ο Σερβοκύπριος τεχνικός αφού αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Παραλιμνιού ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε στην «Κυρία» και κάλεσε δημόσια τον Χρίστο Πουλλαΐδη να μείνει κοντά στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι δύσκολες στιγμές για την Ένωση με όλη την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Πιστεύω ότι αν υπήρχε δίκαιο στο ποδόσφαιρο ήταν ομάδα που έπρεπε να μείνει σίγουρα στην Α’ Κατηγορία. Όχι μόνο για τα παιχνίδια στη δεύτερη φάση, αλλά και στην πρώτη φάση ήταν ένας αξιόλογος αντίπαλος για όλες τις ομάδες. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί έχω πολλούς φίλους στο Παραλίμνι, έπαιξα για ένα χρόνο και πέρασα εξαιρετικά. Όμως, είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα βρουν τα πόδια τους και σε ένα χρόνο από σήμερα πάλι θα είναι στην Α’ Κατηγορία γιατί τους αξίζει, πράγματι είναι ομάδα Α’ Κατηγορίας.

Παίξαμε σήμερα όπως παίξαμε και τα άλλα παιχνίδια στο β’ γκρουπ. Είχαμε και κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαμε να κερδίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Στο τέλος αγχωθήκαμε, αλλά καταφέραμε και κρατήσαμε το μηδέν πίσω και προσθέσαμε ακόμα μια νίκη.

Επειδή είναι η τελευταία μέρα μου σαν προπονητής. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη, θέλω να τον καλέσω δημόσια να μείνει κοντά στην ομάδα γιατί τον χρειαζόμαστε. Μόνο με τη δική του βοήθεια θα πάμε καλύτερα του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντη για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Ευχαριστώ πολύ τον Μαρίνο Μήτρου που μπορεί να μην φαίνεται μπροστά, αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια που είμαστε μαζί βλέπω πόσο πολύ τρέχει την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δουλέψαμε αυτό τον καιρό μαζί, βγάλαμε μία πολύ καλή εικόνα παρά το γεγονός ότι πικράναμε τον κόσμο που βγήκαμε από το Κύπελλο.

Να ευχαριστήσω τον Ιούλιο Κονναρή τον τιμ μάνατζερ έναν άνθρωπο που τον ξέρω τόσα χρόνια και ήταν συνέχεια δίπλα μου και με βοήθησε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Επίσης θέλω να παρακαλέσω αυτό τον μεγάλο κόσμο να μείνει δίπλα στην ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε ούτε φωνές, ούτε παρατράγουδα, να μείνουν ήρεμοι και να βοηθήσουν την ομάδα να πάει καλύτερα. Τέλος, ένα μεγάλο τεράστιο ευχαριστώ στους παίκτες. Το τονίζω υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα, έχω διαφορετική άποψη από κάποιους δημοσιογράφους που θέλουν να τους μειώνουν. Λυπάμαι που φεύγω από την θέση του προπονητή. Όμως, θα είμαι στην Ανόρθωση και του χρόνου, αυτό είναι το σπίτι μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ