aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΗ διοίκηση της Ένωσης απολογήθηκε και παίρνει σημαντικές αποφάσεις

Η διοίκηση της Ένωσης απολογήθηκε και παίρνει σημαντικές αποφάσεις

«Τα λόγια είναι φτωχά μετά από τέτοια εμφάνιση. Δεν ήταν απλά μια κακή εμφάνιση. Δεν σεβαστήκαμε την ιστορία της Ένωσης. Πρέπει να απολογηθούμε. Μόνο αυτό. Να δούμε τι θα πράξουμε και τίποτα άλλο. Απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας».

Εκ μέρους της διοίκησης, ο Κωνσταντίνου Φάνου, απολογήθηκε δημοσίως στους φίλους της ομάδας, μετά την κάκιστη εμφάνιση στο προχθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Το Παραλίμνι, σε κανένα σημείο του 90λεπτου δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο και έγινε έρμαιο στις άγριες ορέξεις της. Με μόλις 8 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές, ο στόχος της παραμονής στην Α’ Κατηγορία έγινε εξαιρετικά δύσκολος. Οπότε, για να σηκώσει σύντομα λευκή σημεία, επιβάλλεται να γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις όσον αφορά στον προγραμματισμό. Η διοίκηση Τσόκκου, καλείται να πάρει διορθωτικά μέτρα ώστε το σύνολο να αυξήσει, κατά πολύ μάλιστα, το αγωνιστικό βεληνεκές.

Περιμένουν δύσκολα και άκρως σημαντικά παιχνίδια τους βυσσινί τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους, γι΄αυτό θα πρέπει να παρουσιάσουν εκ διαμέτρου αντίθετο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν το τελευταίο, ιδιαίτερα, διάστημα.

Σύντομα, θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Ηδη, ο Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός, Ρίστο Μιτρέφσκι, αποτελεί παρελθόν. Επίσης, δημοσιεύματα φέρουν τον Παναιτωλικό να ενδιαφέρεται για τον Μπόρις Κλέιμαν. Η διοίκηση, προφανώς, έχει πολλά να πράξει κατά την περίοδο του κενού ένεκα Χριστουγέννων στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ