aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΦερέρ: «Η ομάδα θα διαλέξει τι είναι καλύτερο»

Φερέρ: «Η ομάδα θα διαλέξει τι είναι καλύτερο»

«Αυτή η ήττα είναι πολύ σκληρή για μας. Περιμέναμε πολλά από αυτό τον αγώνα. Πρέπει όλοι μας να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Η ομάδα θα διαλέξει τι είναι το καλύτερο», δήλωσε ο Κάρλος Φερέρ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα 0-1 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου από τον Εθνικό στο Δασάκι, δείγμα του ότι αντιλαμβάνεται πως η θέση του είναι επισφαλής.

«Δεν μας άξιζε να χάσουμε στα τελευταία δυο παιχνίδια. Τώρα έρχεται διακοπή, μια διακοπή πολύ σημαντική για μας. Να ηρεμήσουμε. Δεχόμαστε γι’ άλλη μια φορά γκολ από στημένο. Δεν γίνεται να δέχεσαι τόσα γκολ από στημένα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πρέπει να ηρεμήσουμε. Η ομάδα είναι μπλοκαρισμένη και δεν μπορεί να αποδώσει. Μετά την Καρμιώτισσα όλα πήγαν λάθος. Υπάρχουν ακόμη 30 βαθμοί. Θα πρέπει να γίνει η ανάλυση απ’ όλους από μένα, τους παίκτες, τον Πρόεδρο. Υπάρχουν μέρες για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις», κατέληξε ο προπονητής των βυσσινί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ