aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Θα κυνηγήσει την έκπληξη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

ΕΝΠ: Θα κυνηγήσει την έκπληξη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ

Πρόκληση αποτελεί για το Παραλίμνι η σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Μάρκου» (19:30). Η ομάδα του Παραλιμνίου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό, είναι το αουτσάιντερ αλλά έχει ως στόχο να το παλέψει και να κάνει την έκπληξη.

Το ζητούμενο για τους βυσσινί είναι να βγάλουν αντίδραση μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Θέλουν πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα, για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε βάζοντας τέλος στον κατήφορο. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες προβλημάτισαν και σήμερα όλοι στο Παραλίμνι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το βαθμολογικό όφελος απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Μάριος Κκαράς δεν υπολογίζει και πάλι τον τραυματία Κυνηγόπουλο. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας Φίλιπ Γκαντσιέφσκι θα κάνει ντεμπούτο. Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κύπριος τεχνικός είναι οι Γκαντσιέφσκι, Βαν Άνχολντ, Αϊρέ, Μπάλαζιτς, Μπαρπόσα, Κοσμάς, Μπελόνε, Φελίπε, Θεοδώρου, Ντένιγκ, Μπαλοτέλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ